Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag är det lätt att förivra sig, men skön energi lugnar ner det hela senare. På tisdag kan spännande idéer komma till dig och du kan få mycket gjort. På onsdag är du social och kvällen kan bli mycket romantisk eller trevlig. På torsdag inleds en period av passion, medial styrka och avslöjanden. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 39 - 2020

Måndag den 21 september 2020
Idag ställer sig den innovativa Uranus i en fin vinkel till kommunikatörsplaneten Merkurius. Detta kommer skapa en riktig uppfinnarenergi som kan generera en hel del spännande lösningar och idéer. Du blir också mer kvick i tanken av den här energin och har lättare att få fram det du vill ha sagt på ett bra sätt. Nu kan energin nästan bli lite för intensiv vilket gör att idéer, tankar och planer flyger högt och lågt. Försök att inte stressa upp dig utan ta det som det kommer och sålla bland allt spännande som kan komma till dig idag när energierna lugnat ner sig lite..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 22 september 2020
På tisdag går solen in i Vågens kärleksfulla tecken samtidigt som också kommunikatörsplaneten Merkurius färdas i Vågens tecken. Detta skapar stora möjligheter till samarbeten eller att hitta en partner, både vad hjälper projekt och kärlek från nu och fram till den 22/10. Överlag är det enklare att komma överens med andra nu och du kan också försonas eller lyckas medla i saker och ting mycket lättare under denna influens.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 23 september 2020
Idag ställer sig kommunikatörsplaneten Merkurius i en fin kvadrat till den stabiliserande Saturnus. Detta gör det enklare att presentera och få fram det du vill få sagt på ett tydligt och förtroendegivande sätt. Vill du presentera dig själv på ett riktigt fördelaktigt sätt är detta en perfekt dag. Projekt, samarbeten och liknande som inleds nu har också större chans att bli långvariga och bra.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 24 september 2020
På torsdag hamnar kommunikatörsplaneten Merkurius i torg med en aggressiv Mars. Detta kan göra det tillfälligt svårare att få fram det du vill få sagt på ett snyggt sätt, det blir lätt att du brusar upp eller låter anklagande och arg. Försök att hålla huvudet kallt och förklara saker så tydligt och lugnt som möjligt när denna hetsiga energi är på gång. Var också extra noggrann när du tar till dig vad andra säger eller skriver så du verkligen förstått allt rätt och inte hugger tillbaka och tolkar allt värre än vad det verkligen är.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

horoskop   zodiaken   astrologiböcker   astrosmycken   Year of the brown Earth Dog   astrobok   bruna jord hunden   årshoroskop   kinesiskt horoskop   månadssten   stjärntecken   månadssmycken   chinese year 2018   hundens år   bokrecensioner  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn