Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag väntar flirt, romantik, roligt umgänge eller nyförälskelse. På tisdag inleds en period som skänker framgång och framsteg. På onsdag är du kreativ, medkännande och medial. På torsdag väntar en sprakande fullmåne i Vädurens energiska tecken. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 32 - 2020

Måndag den 3 augusti 2020
Idag väntar en omvälvande fullmåne i Vattumannens visionära tecken, energin kan kasta om vårt sätt att tänka, den skänker nya ideér, nya infallsvinklar och öppnar upp för spännande visioner, planer och drömmar. Vissa kan uppleva denna kraftfulla energi som lite skrämmande först då hela sättet att tänka kan omkullkastas, men ibland behöver vi ruskas om lite och i slutändan blir det troligtvis något riktigt bra utav det som sker..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 4 augusti 2020
På tisdag ställer sig den vidsynta Vattumanmånen i en fin vinkel till både den drivna Mars och kärleksplaneten Venus. Detta skapar en perfekt energi för alla typer av samarbeten och partnerskap. Energin stärker också kreativiteten och ger goda möjligheter till romantik och kärlek. I övrigt går kommunikatörsplaneten Merkurius idag in i Lejonets storsinta tecken för ett besök som varar fram till 19/8 detta kommer hjälpa oss våga stå upp för våra åsikter och följa våra hjärtan.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 5 augusti 2020
Nu står månen i den andliga Fiskarnas tecken, detta kommer skapa en skön medkännande energi som ökar din empati och möjlighet att förstå andra bättre. Någon kan också göra något osjälviskt för dig idag som hjälper dig. När nu också kommunikatörsplaneten Merkurius färdas genom den generösa Lejonets tecken kommer det bli lättare att göra val som baseras på kärlek och inte ilska eller hat.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 6 augusti 2020
På torsdag fortsätter den fantasifulla Fiskenmånen att påverka oss stort. Detta öppnar upp för mer kreativitet och skapande, drömmar blir också extra starka och viktiga nu då de kan innehålla budskap som hjälper dig på något sätt. Dagen är perfekt för att skapa eller meditera.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

Year of the brown Earth Dog   månadssten   månadssmycken   stjärntecken   astrobok   astrologiböcker   astrosmycken   årshoroskop   zodiaken   chinese year 2018   kinesiskt horoskop   bruna jord hunden   horoskop   bokrecensioner   hundens år  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn