Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag kan det lätt gå fel i kommunikationen. På tisdag går det mesta lätt och det finns goda chanser till härlig livsnjutning. På onsdag är du snabb i tanken och nya idéer kan dyka upp. På torsdag väntar stormiga känslor men också chans till förändring. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 31 - 2020

Måndag den 27 juli 2020
Idag ställer sig lyckoplaneten Jupiter i en fin vinkel till den fantasifulla och andliga Neptunus. Detta ger stora chanser till att en dröm går i uppfyllelse eller så får du tillfälle att påbörja något som kommer hjälpa dig nå det du drömmer om. Följ ditt hjärta i dag och våga lite på det som hjärtat säger dig för din intuition är extra stark under denna fina influens

(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!)
.
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 28 juli 2020
Idag ställer sig den djupsinniga skorpion månen i en fin vinkel till både kommunikatörsplaneten Merkurius och den mediala Neptunus. Detta kan hjälpa dig avslöja något som varit dolt eller så får du reda på någons egentliga motiv. All typ av forskning, underökning och planering gynnas av denna energi. Det finns också stora chanser att du får någon form av aha upplevelse eller värdefull insikt idag.


(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!)
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 29 juli 2020
På onsdag hamnar den passionerade Skorpionmånen i sextil med den stabiliserande Saturnus. Detta ger goda chanser att genomföra riktigt stora planer eller projekt. Allt som rör karriär eller ekonomi gynnas under denna influens och projekt som påbörjas har väldigt stora möjligheter att bli stabila och långvariga.
(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!)

Se endast dagens horoskop


Torsdag den 30 juli 2020
Idag ställer sig den utåtriktade Skyttenmånen i en fine trine till den driva Mars. Detta kommer skapa en fartfylld energi fylld med passion och roliga händelser. Aktiva aktiviteter gynnas lite extra men överlag flyter det mesta på med lätthet under denna influens och det finns goda möjligheter att få någon form av utdelning eller vinst.

(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!)

Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

månadssmycken   astrosmycken   bokrecensioner   chinese year 2018   zodiaken   årshoroskop   astrologiböcker   hundens år   Year of the brown Earth Dog   stjärntecken   astrobok   horoskop   månadssten   kinesiskt horoskop   bruna jord hunden  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn