Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag avvakta med beslut och ta en välbehövlig paus. På lördag väntar en lyckosam fullmåne och månförmörkelse i Stenbockens produktiva tecken. På söndag är du produktiv och beslutsam. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 23 - 2020

Måndag den 1 juni 2020
Idag ställer sig den charmiga Vågenmånen i en fin trine med sin hemplanet kärleksplaneten Venus. Detta kommer skapa en mycket kreativ energi som gynnar alla former av konst, men även ger fina tillfällen att hitta det där lilla extra som sätter guldkant på dagen, lyx, flärd och romantik blomstrar under denna sköna energi..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 2 juni 2020
På tisdag hamnar kärleksplaneten Venus på kant med den krigiska Mars samtidigt som månen gått över i den passionerade Skorpionens tecken, detta kan skapa misstänksamhet eller gräl idag. Det blir också extra svårt att komma överens eller förstå andra. Försök att inte agera utan att tänka efter först för saker och ting är troligtvis inte riktigt så illa som du först tror. Bästa parerar du denna energi genom att ligga lite lågt och rida ut stormen.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 3 juni 2020
Idag slår sig den nyfikna Tvillingsolen samman med kärleksplaneten Venus, detta skapar en mycket speciell energi som kan låta en dröm gå i uppfyllelse. Energin gynnar också alla former av partnerskap och det finn stora chanser till vänskap, kärlek och romantik under denna fina energi.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 4 juni 2020
På torsdag går månen över i den positiva och utåtriktade Skyttens tecken. Detta kommer öka ditt humör och din tro på den egna förmågan. Du kan också plötsligt hitta en alternativ lösning på ett tidigare problem nu. Att samarbeta eller förstå andra är också extra lätt nu och fartfyllda eller spännande händelser är troliga.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

stjärntecken   månadssten   Year of the brown Earth Dog   bokrecensioner   chinese year 2018   zodiaken   kinesiskt horoskop   bruna jord hunden   astrologiböcker   horoskop   astrosmycken   årshoroskop   astrobok   månadssmycken   hundens år  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn