Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag är du produktiv och turen är med dig på eftermiddagen. På tisdag tänker du positivt och en period av innovativa lösningar och nya möjligheter inleds. På onsdag kan stora förändringar, aktivism eller utveckling av olika slag ske. På torsdag kan omtumlande händelser och tvära kast skaka om din dag. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 21 - 2020

Måndag den 18 maj 2020
Idag slår sig den aktiva Vädursmånen samman i en fin sextil med kommunikatörsplaneten Merkurius. Detta kommer skapa en energi som är perfekt för att ta viktiga beslut, skriva under dokument eller ingå avtal. Energin gynnar också alla former av lärande så det finns goda chanser att lära sig nya saker under denna energi .
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 19 maj 2020
På tisdag väntar en ganska omtumlande men positiv dag då den ivriga Vädursmånen slår sig samman med kärleksplaneten Venus. Detta kan sätta igång en våg av kreativa idéer och fartfyllda händelser. När dessutom Vädursmånen slår sig samman med den passionerade Pluto kan du bli nästan överstimulerad och känna att det är svårt att ta det lugnt. Men energierna kommer lugna ner sig betydligt fram på kvällen när månen sedan går över i den harmoniska och livsnjutande Oxens tecken.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 20 maj 2020
Idag går solen in i den kommunikativa Tvillingens tecken samtidigt som månen står i den kreativa Oxens tecken. Detta kommer gynna alla former av kommunikation och gör det också lättare att få tag på information, något du länge sökt svar på kan nu äntligen få sin lösning.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 21 maj 2020
På torsdag fortsätter Tvillingsolen påverka speciellt då kärleksplaneten Venus just nu går i en bakåtgående bana genom just Tvillingens tecken, detta får stor påverkan på våra vänskapsband och det finns goda chanser att du kommer få förnyad kontakt med någon som kan få dig mer romantisk eller kreativ. Det kan också vara ett kreativt projekt eller nygammal ide som visar sig under denna influens.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

chinese year 2018   astrosmycken   astrologiböcker   hundens år   bruna jord hunden   horoskop   Year of the brown Earth Dog   bokrecensioner   stjärntecken   kinesiskt horoskop   årshoroskop   astrobok   zodiaken   månadssmycken   månadssten  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn