Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag är du produktiv och turen är med dig på eftermiddagen. På tisdag tänker du positivt och en period av innovativa lösningar och nya möjligheter inleds. På onsdag kan stora förändringar, aktivism eller utveckling av olika slag ske. På torsdag kan omtumlande händelser och tvära kast skaka om din dag. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 20 - 2020

Måndag den 11 maj 2020
Idag hamnar kommunikatörsplaneten Merkurius i kvadrat med en krigisk Mars, detta kan skapa irritation eller onödigt vassa samtal. Du kan också känna dig skyldig eller ta på dig skulden för något som egentligen inte var ditt fel under denna oroliga influens. Tack och lov kommer skönare energi in fram på kvällen när kommunikatörsplaneten Merkurius påbörjar en bana i sitt hemtecken den nyfikna Tvillingens tecken. Detta kommer öppna upp för positivitet och låter oss se nya möjligheter och underlättar alla former av kommunikation. Energin kommer också ge chans till äventyr eller nya saker kan visa sig i ditt liv..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 12 maj 2020
På tisdag slår sig den produktiva Stenbocksmånen samman med både den passionerade Pluto och lyckoplaneten Jupiter. Det finns nu stora chanser till vinster eller riktigt bra möjligheter om du vågar satsa och litar på din egen förmåga. Energin är också perfekt för att dra igång spännande planer eller för att lägga upp strategier inför framtiden.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 13 maj 2020
Idag kommer kärleksplaneten Venus påbörja en bakåtgående bana i Tvillingens nyfikna tecken som varar ända fram till 25/6. Detta kan under denna period få personer från det förflutna att plötsligt dyka upp igen i ditt liv, speciellt när det gäller gamla kärlekspartners eller nära vänner då energin kan väcka liv i gamla relationer. Det finns också stora chanser att en udda vänskap eller kärleksrelation kan uppstå under denna energi.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 14 maj 2020
På torsdag kommer expansiva Jupiter påbörja en bakåtgående bana i stenbockens ambitiösa tecken som varar ända till 12/9. Detta kommer ge stora möjligheter att lyckas genom hårt arbete och engagemang. Däremot så kommer du inte få så mycket gratis eller genom ren tur under denna period utan det krävs att du verkligen anstränger dig, men gör du det kan vinsten bli riktigt god.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

månadssten   astrologiböcker   horoskop   hundens år   årshoroskop   astrosmycken   chinese year 2018   astrobok   bruna jord hunden   bokrecensioner   Year of the brown Earth Dog   stjärntecken   zodiaken   kinesiskt horoskop   månadssmycken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn