Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 19 - 2018

Måndag den 7 maj 2018
Den intellektuella Vattumanmånen hamnar idag i kvadrat med den passionerade Pluto. Detta skapar mycket intensiva tankar och medvetande. Energin skänker upplysning och hjälper dig fatta beslut som behöver tas. Du får också hjälp att veta vad du behöver och hur du skall gå till väga för att få det..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 8 maj 2018
Idag kommer den uppfinningsrika Vattumanmånen ställa sig i en fin sextil till kommunikatörsplaneten Merkurius. Detta kommer vässa till din mentala förmåga och gör dig snabbare och mer träffsäker i både tanke och tal. Energin är prefekt för att ingå samarbeten eller göra upp planer och sjösätta idéer.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 9 maj 2018
Nu står månen i den fantasifulla Fiskarnas tecken. Detta ökar din kreativitet och din intuition. Dina drömmar blir också mer livliga under denna influens. När Fiskenmånen idag också slår sig samman med den stabiliserande Saturnus i en fin sextil. Får du kraft och ork att omsätta dina drömmar och idéer till verklighet.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 10 maj 2018
Idag på Kristihimmelsfärdsdagen ställer sig den fantasifulla Fiskenmånen först i en fin vinkel med sin hemplanet den andliga Neptunus och därefter i vinkel med lyckoplaneten Jupiter. Detta ger goda chanser till en riktig toppendag fylld med kreativitet, andlighet och glädje. Du kan nu se saker i ett nytt ljus och det är lättare att tänka positivt. Det finns också chans till tillväxt och utveckling, speciellt inom sådant som rör kropp och själ.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Fler notiser

Relaterade nycklord

hundens år   Year of the brown Earth Dog   månadssmycken   horoskop   årshoroskop   stjärntecken   zodiaken   månadssten   chinese year 2018   astrobok   astrologiböcker   astrosmycken   bokrecensioner   bruna jord hunden   kinesiskt horoskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn