Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag finns chans till guldkant på dagen. På tisdag kan det lätt bli gräl. På onsdag kan en dröm bli sann. På torsdag är du positiv och igång. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 18 - 2020

Måndag den 27 april 2020
Idag ställer sig den kvicka Tvillingmånen i en fin sextil till kommunikatörsplaneten Merkurius. Detta skapar en perfekt energi för att fatta viktiga beslut, skriva kontrakt eller överlag kommunicera på träffsäkert och bra sätt både skriftlig och muntligt. När månen sedan fram på eftermiddagen går över i den hemkära kräftans tecken skapas fina möjligheter att få kontakt med nära och kära på olika sätt.
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 28 april 2020
På tisdag finns stora chanser att utveckla kreativa idéer eller projekt då den kreativa kräftanmånen slår sig samman med den lika kreativa Oxen solen, när även den originella Uranus slår sig samman med månen och solen skapas en riktig uppfinnare energi som kan leda till många nya spännande saker eller händelser.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 29 april 2020
Idag kan du känna att du börjar varva ner efter en tid av stress då den romantiska kräftanmånen och den livsnjutande Oxensolen influerar dagen. Energin gör det lättare att uppskatta det enkla och goda i livet och skänker lugn. Saker som rör hemmet eller sådant som ligger dig extra varmt om hjärtat gynnas under denna influens så passa på att pyssla med något mysig och lugnande som du tycker om
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 30 april 2020
På torsdag Vallborgsmässoafton väntar en mycket helande halvmåne i lejonets uttrycksfulla tecken, detta kommer hjälpa dig älska dig själv mer och fokusera/utveckla de sidor och egenskaper som just du är bra på. Energin är överlag mycket generös och positiv så det finns stora chanser till glädje under denna fina influens.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

Year of the brown Earth Dog   stjärntecken   månadssten   månadssmycken   astrobok   astrologiböcker   bokrecensioner   hundens år   zodiaken   chinese year 2018   bruna jord hunden   horoskop   årshoroskop   astrosmycken   kinesiskt horoskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn