Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 18 - 2018

Måndag den 30 april 2018
Den passionerade Skorpionmånen slår sig idag på Valborgsmässoafton samman med den fantasifulla Neptunus det ökar både intuitionen och kreativiteten. Det är nu extra lätt att kommunicera eller ansluta till andra och också ha en stark förståelse för omgivningen. Energin är också mycket uppmuntrande och inspirerande..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 1 maj 2018
Idag på första maj går månen över i den glada och äventyrliga Skyttens tecken. Detta ökar din optimism och gör det lättare att se saker i ett större sammanhang. Det finns nu också chans att finna ett mål eller njuta av livet i riktigt skön och avspänd anda.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 2 maj 2018
Den utåtriktade Skyttenmånen ställer sig idag i en fin trine med kommunikatörsplaneten Merkurius. Detta kommer hjälpa dig med dina planer och idéer och gynnar också alla former av resor och utflykter. Det är nu också extra enkelt att uttrycka sina tankar och idéer och att få kontakt med andra på ett bra och givande sätt.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 3 maj 2018
Den vidsynta Skyttenmånen står idag i en fin trine till den innovativa Uranus. Detta stärker din psykiska förmåga och gör ditt extra briljant och påhittig. Nya spännande idéer kan visa sig eller så överraskas du av ett äventyr eller något annat positivt och oväntat.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Fler notiser

Relaterade nycklord

Year of the brown Earth Dog   astrologiböcker   hundens år   månadssten   zodiaken   astrobok   bokrecensioner   bruna jord hunden   horoskop   chinese year 2018   månadssmycken   årshoroskop   kinesiskt horoskop   astrosmycken   stjärntecken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn