Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag finns chans till guldkant på dagen. På tisdag kan det lätt bli gräl. På onsdag kan en dröm bli sann. På torsdag är du positiv och igång. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 17 - 2020

Måndag den 20 april 2020
Idag kan något spännande eller nytt ta sin början då månen går över i den ivriga och påhittiga Vädurens tecken, speciellt om du har haft planer eller tankar sedan tidigare kan dessa påbörjas nu. När dessutom vädursmånen slår sig samman med den stabiliserande Saturnus skapas en mycket bra grund för att våga prova nya saker eller hitta nya möjligheter..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 21 april 2020
På tisdag hamnar den stillastående Saturnus i kvadrat med den ivriga Vädursmånen detta kan skapa en ganska stressande energi som gör att det kan vara svårt att koncentrera sig. Du kan också känna att någon vill pressa dig till att göra något du inte helt riktigt har all information kring eller så kommer det nu fram att någon information eller viktig fakta avsiktligt undanhållits. Fram på eftermiddagen/kvällen lättar energin tack och lov när Vädursmånen istället ställer sig i en fin vinkel till kärleksplaneten Venus och kommunikatörsplaneten Merkurius. Det finns nu chans till skön stämning och trevliga samtal.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 22 april 2020
Idag väntar en riktigt givande och fin energi då det är nymåne i Oxens harmoniska och livsnjutande tecken. Det finns nu chans för en förändring som ger möjlighet till ett bekvämare och enklare liv , eller så får du chans att påbörja något som på sikt kan bli väldigt produktiv och givande. Energin är dessutom oerhört kreativ överlag vilket gör det enklare att både skapa och producera riktigt bra saker nu.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 23 april 2020
På torsdag fortsätter den praktiska och kreativa nymåne energin att påverka. Energin kan ha en positiv inverkan på din ekonomi eller så visar det sig att något som rör pengar eller hur du lever ditt liv är bättre än du först trodde. Det är nu också extra lätt att få mycket gjort eller få saker och ting att lösas på ett givande sätt.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrosmycken   astrologiböcker   bruna jord hunden   stjärntecken   årshoroskop   månadssten   horoskop   Year of the brown Earth Dog   kinesiskt horoskop   astrobok   bokrecensioner   hundens år   chinese year 2018   månadssmycken   zodiaken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn