Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag finns chans till guldkant på dagen. På tisdag kan det lätt bli gräl. På onsdag kan en dröm bli sann. På torsdag är du positiv och igång. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 16 - 2020

Måndag den 13 april 2020
På annandagpåsk slår sig den produktiva Stenbocksmånen samman med den innovativa Uranus detta kan skänka plötsliga idéer eller möjligheter som främst rör ekonomi och inkomst. Lyssna på de signaler som kommer till dig nu för de kan bli mycket givande på sikt..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 14 april 2020
På tisdag hamnar den envisa Vädursmånen i kvadrat med en krigisk Pluto detta kan skapa maktkamper eller så kan du känna att någon försöker bestämma över dig. Lita inte rakt av på vad som sägs men vänta tills du har alla fakta på bordet innan du agerar överilat. I övrigt kan du få mycket gjort idag då den produktiva Stenbocksmånen slår sig samman med den kreativa Neptunus.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 15 april 2020
Idag går månen över i den uppfinningsrika Vattumannens tecken, detta kommer göra dig mer medveten om vad som händer i din omgivning och i omvärlden, du kan också tänka lite utanför dina vanliga ramar och hittar nya vägar att kommunicera med andra.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 16 april 2020
På torsdag har den ivriga Vädurssolen hamnat i kvadrat med en expansiv Jupiter detta kan få något att eskalera okontrollerbart eller så upplever du att du blir dragen vid näsan eller lurad. Energin kan få mycket långtgående konsekvenser och du är troligtvis inte den enda som påverkas utan energin kan slå både brett och långt. Försök att ligga lågt nu och följ hellre hjärnan än hjärtat tills energierna blåst över.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

bruna jord hunden   astrologiböcker   bokrecensioner   astrobok   månadssten   månadssmycken   zodiaken   chinese year 2018   kinesiskt horoskop   årshoroskop   Year of the brown Earth Dog   stjärntecken   horoskop   astrosmycken   hundens år  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn