Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag finns chans till guldkant på dagen. På tisdag kan det lätt bli gräl. På onsdag kan en dröm bli sann. På torsdag är du positiv och igång. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 14 - 2020

Måndag den 30 mars 2020
På måndag går den ivriga Mars in i Vattumannens uppfinningsrika tecken, detta hjälper dig bli mer påhittig och innovativ. Nya lösningar på hur du skall hantera olika saker kan dyka upp, men var lite försiktig så du inte förivrar dig och absolut skall berätta för andra om dina planer innan de är helt genomtänkta. Ta din tid, lösningen kommer..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 31 mars 2020
På tisdag slår sig den drivna Mars ihop med den stabiliserande Saturnus samtidigt som månen går över i den hemkära Kräftans tecken. Detta kommer skapa en energi som kan påverka regler och avtal, speciellt sådant som rör ditt hem eller hur du lever ditt liv. Kanske får du möjlighet att sätta ner foten eller bestämma något som påverkar hemmiljön eller så handlar det om nya regler från myndigheterna eller någon annan överordnad makt.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 1 april 2020
På onsdag vill du helst dra dig tillbaka, pyssla i hemmet, eller ge dig själv lite välförtjänt pyssel. Du kan också uppleva ett större behöv att vara med nära och kära. Energin passar fint till att göra sådant som ligger dig extra varmt om hjärtat.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 2 april 2020
Idag går månen över i den glada och lekfulla lejonets tecken detta kommer liva upp stämningen och göra dig mer utåtriktad. Energin kan också öka ditt behov av att umgås eller få bekräftelse från andra, försök att inte riskera onödiga möten även om du gärna vill umgås utan träffas hellre över telefon eller dator, eller varför inte ta en härlig uppfriskande promenad utomhus. Energin kan också användas för att skapa eller kreera.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

bokrecensioner   hundens år   astrosmycken   horoskop   bruna jord hunden   stjärntecken   årshoroskop   astrologiböcker   månadssmycken   chinese year 2018   månadssten   zodiaken   kinesiskt horoskop   Year of the brown Earth Dog   astrobok  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn