Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens Påskhoroskop, fredag till söndag, vecka 13 - 2018

Fredag den 30 mars 2018
På långfredagen slår sig den produktiva Jungfrumånen samman med lyckoplaneten Jupiter. Detta skapar en skön energi som gör dig gladare, skänker healing och tillväxt. Du kan nu få utdelning eller uppskattning för en ansträngning eller insats du tidigare gjort. Fram på eftermiddagen går månen sedan över i den skönhetsälskande och diplomatiska Vågens tecken. Detta skänker balans och harmoni till ditt sinne och gör dig mer benägen att komma överens med andra..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 31 mars 2018
På påskafton väntar en mycket kraftfull fullmåne och blåmåne i Vågens kreativa och balanserande tecken. Nu kan sådant du tidigare dragit igång falla på plats och börja ge utdelning. Saker som varit i otakt eller obalans har nu också chans att rättas till och du får nu möjlighet att luta dig tillbaka och njuta av det du åstadkommit.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 1 april 2018
På påskdagen ställer sig den positiva Vädersolen i en konjunktion till kommunikatörsplaneten Merkurius. Detta hjälper dig bli mer övertygande, fokuserad och bestämd. Starka tankar och idéer kan visa sig nu och du vet hur du skall lägga fram dem på ett bra sätt till andra. Energin är perfekt för att komma igång och ta initiativ och du är också mer tydlig och rättvis i det du säger eller förmedlar till andra.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Fler notiser

Relaterade nycklord

zodiaken   bruna jord hunden   bokrecensioner   stjärntecken   astrologiböcker   hundens år   astrobok   horoskop   årshoroskop   astrosmycken   kinesiskt horoskop   månadssmycken   chinese year 2018   Year of the brown Earth Dog   månadssten  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn