Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag väntar en ovanlig och kraftfull månförmörkelse och sedan vitaliserande fullmåne i Tvillingens tecken. På tisdag inleds en period där det blir extra viktigt att stå för det som känns rätt. På onsdag kan spännande idéer eller upplevelser visa sig. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 43 - 2020

Fredag den 23 oktober 2020
Den innovativa Vattumanmånen slår sig idag samman med en stabiliserande Saturnus. Detta kan generera några riktigt bra idéer eller planer som har alla möjligheter att bli långsiktiga och stabila. Se dock upp fram på kvällen när den passionerade Skorpion solen temporärt hamnar i torg med Vattumanmånen. Detta kan starta ett gräl eller få dig att överreagera på någon som står dig nära. .
Se endast dagens horoskop


Lördag den 24 oktober 2020
Idag slår sig kärleksplaneten Venus sig samman i en fin trine med den stabiliserande Saturnus. Detta kommer stärka banden med de som står dig nära. Romanser som inleds nu har också alla chanser att bli riktigt långvariga och stabila. Överlag gynnas alla former av vänskap, kärlek och gemenskap idag, men energin är också mycket kreativ och skänker glädje.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 25 oktober 2020
Nu går månen över i den andliga och fantasifulla Fiskarnas tecken. Detta kommer göra dig mer mottaglig och känslig för både dina egna och andras känslor. Du blir också mer kreativ och skapande under denna energi. Passa på att göra saker som ligger dig varmt om hjärtat, kanske kan någon liten dröm slå in idag om du lyssnar inåt och följer ditt hjärta eller så får du ett andligt budskap.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

horoskop   astrobok   årshoroskop   månadssmycken   zodiaken   kinesiskt horoskop   Year of the brown Earth Dog   månadssten   astrosmycken   hundens år   astrologiböcker   chinese year 2018   bokrecensioner   stjärntecken   bruna jord hunden  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn