Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag kan nya spännande idéer och planer komma till dig, men se upp med humöret. På lördag väntar kärlek, glädje och gemenskap. På söndag är du kreativ och medial. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 40 - 2020

Fredag den 2 oktober 2020
På fredag går kärleksplaneten Venus in i Jungfruns hälsomedvetna och noggranna tecken. Detta kommer göra dig lite mer kräsen och nogräknad i val av partner, hur du upplever en dejt eller har det i ett befintligt förhållande. Saker som hur väl intressen eller livsstil stämmer överens blir mer viktig än att bara handlöst kasta sig ut i en passionerad kärleksaffär eller sätta på sig rosaglasögon och försköna partnerns brister. Energin gör det också lättare för par att samordna och komma överens hur det dagliga livet skall levas på bästa möjliga vis..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 3 oktober 2020
Lördagen kan börja lite avigt när den impulsiva Vädursmånen hamnar på kant med en stillastående Saturnus. Detta kan få dig att känna dig nedstämd eller negativ. Lyckligtvis blåser denna energi över snabbt då månen går över i den harmoniska Oxens tecken fram på dagen. När dessutom Oxenmånen sedan slår sig samman med kärleksplaneten Venus skapas en riktigt fin livsnjutare energi som ger stora chanser till glädje, kärlek och gemenskap.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 4 oktober 2020
Idag påbörjar den rebelliska Pluto en framåtgående bana igen efter att ha gått bakåt sedan 25/4. Detta kan få hemligheter eller sådant som varit dolt att komma upp till ytan den närmsta tiden. Det som avslöjas kan vara chockerande eller väldigt oväntat så det kan ta lite tid att smälta det Pluto avslöjar. Pluto styr bland annat sådant som hör samman med pengar, sex och makt och då den går i Stenbockens tecken som bland annat styr, manlighet, regeringar och företag kan en del saftiga skandaler avslöjas i media. Energin ger också möjlighet att göra sig fri från olika former av beroenden eller tvångstankar.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

chinese year 2018   Year of the brown Earth Dog   zodiaken   astrologiböcker   stjärntecken   månadssten   hundens år   astrobok   horoskop   astrosmycken   bruna jord hunden   månadssmycken   årshoroskop   bokrecensioner   kinesiskt horoskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn