Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag väntar flirt, romantik, roligt umgänge eller nyförälskelse. På tisdag inleds en period som skänker framgång och framsteg. På onsdag är du kreativ, medkännande och medial. På torsdag väntar en sprakande fullmåne i Vädurens energiska tecken. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 32 - 2020

Fredag den 7 augusti 2020
Idag ställer sig den fantasifulle Fiskenmånen i en fin sextil till lyckoplaneten Jupiter. Detta skapar en riktig feelgood energi som ökar kreativiteten och glädjen. Det finns nu stora chanser till romantik, kreativt skapande eller så inleds något som på sikt kan få en dröm att slå in. När fiskenmånen senare slår sig samman med sin hemplanet den andliga Neptunus skapas en extremt medial energi som kan skänka dig insikter eller budskap från andra sidan, var även uppmärksam på din drömmar i natt för de kan säga dig något viktigt..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 8 augusti 2020
På lördag hamnar den drivna Vädursmånen i kvadrat med en expansiv Jupiter, detta kan göra det lätt att förivra sig eller spendera pengar på onödiga saker. Energin kan också få dina känslor att bli överdrivna och småsaker att verka värre än vad det är. Försök att se saker positivt och använd energin till att njuta av det livet erbjuder idag för energin kan även förstärka positiva känslor.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 9 augusti 2020
På söndag är påverkan från den ivriga Vädursmånen stark detta gör dig mer alert och driven. Ditt självförtroende är också extra bra och det finns goda chanser att visa framfötterna eller att dra igång både små och stora projekt. Överlag är energin positiv och lättsam.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

hundens år   horoskop   Year of the brown Earth Dog   bruna jord hunden   zodiaken   kinesiskt horoskop   stjärntecken   astrosmycken   månadssten   astrobok   astrologiböcker   chinese year 2018   månadssmycken   bokrecensioner   årshoroskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn