Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag väntar chans till läkning av både själsliga och kroppslig sår och skador. Tisdagen kan börja med tvära kast och oberäkneligt beteende men det lugnar ner sig fram på dagen. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 20 - 2020

Fredag den 15 maj 2020
På fredag går månen över i den fantasifulla Fiskarnas tecken och när Fiskenmånen sedan slår sig samman med både den drivna Mars och den uppfinningsrika Uranus skapas en mycket kreativ och produktiv energi som gör det möjligt att lyckas med det mesta om du litar på din instinkt och magkänsla. Fram på eftermiddagen slår sig den livsnjutande Oxensolen samman med en explosiv Pluto vilket skapar en spännande energi som gynnar kärlek och det goda i livet. Kanske får du en extra guldkant på tillvaron ikväll under denna fina energi..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 16 maj 2020
På lördag är du extra intuitiv och öppen för mediala influenser då den andliga Fisken månens påverkan är stor. Lyssna till ditt inre lite extra idag och var öppen för att ett tecken eller någon form av budskap kan komma till dig idag. Energin är även perfekt för alla former av skapande.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 17 maj 2020
Nu går månen över i den ivriga Vädurens tecken, detta kommer göra dig mer driven och positiv. Det finns nu stora chanser att orka med sådant du vill få gjort, speciellt när det gäller fysiska aktiviteter. Passa på att komma ut och rör dig eller gör något annat aktivt där du använder hela kroppen så utnyttjar du energin bäst.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

chinese year 2018   hundens år   zodiaken   astrobok   astrologiböcker   stjärntecken   astrosmycken   kinesiskt horoskop   månadssmycken   bokrecensioner   årshoroskop   månadssten   Year of the brown Earth Dog   bruna jord hunden   horoskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn