Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 20 - 2018

Fredag den 18 maj 2018
Idag går månen över i den positiva och drivna Vädurens tecken. Detta gör det lättare att ta för sig och gör dig mer självsäker. När dessutom idag den praktiska Oxens solen slår sig samman med den passionerade Pluto skapas en riktig vinnarenergi som tar dig framåt i en positiv riktning med stora chanser till vinst eller roliga händelser..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 19 maj 2018
Idag hamnar den ivriga Vädursmånen i torg med en stillastående Saturnus. Detta kan göra dig orolig eller osäker kring dina mål eller på det du gör. Du kan också bli rastlös och impulsiv. Men även om du kan uppleva motgångar eller strul idag är de troligtvis högst tillfälliga och det mesta kommer falla på plats igen när energin dragit förbi.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 20 maj 2018
Idag hamnar den positiva Vädursmånen i en fin konjunktur till den innovativa Uranus. Detta motiverar och inspirerar dig. Nya spännande idéer eller infallsvinklar kan komma till dig nu och problem kan lösa sig på riktigt finurliga och bra sätt. Energin är perfekt för att göra stora förändringar eller komma vidare med planer och projekt.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Fler notiser

Relaterade nycklord

månadssmycken   astrobok   stjärntecken   bruna jord hunden   bokrecensioner   astrologiböcker   hundens år   astrosmycken   horoskop   zodiaken   månadssten   kinesiskt horoskop   Year of the brown Earth Dog   chinese year 2018   årshoroskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn