Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag öppnas hjärtan upp. På lördag finns inspiration och annorlunda möjligheter. På söndag ta hand om dig själv eller andra. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 20 - 2018

Fredag den 18 maj 2018
Idag går månen över i den positiva och drivna Vädurens tecken. Detta gör det lättare att ta för sig och gör dig mer självsäker. När dessutom idag den praktiska Oxens solen slår sig samman med den passionerade Pluto skapas en riktig vinnarenergi som tar dig framåt i en positiv riktning med stora chanser till vinst eller roliga händelser..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 19 maj 2018
Idag hamnar den ivriga Vädursmånen i torg med en stillastående Saturnus. Detta kan göra dig orolig eller osäker kring dina mål eller på det du gör. Du kan också bli rastlös och impulsiv. Men även om du kan uppleva motgångar eller strul idag är de troligtvis högst tillfälliga och det mesta kommer falla på plats igen när energin dragit förbi.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 20 maj 2018
Idag hamnar den positiva Vädursmånen i en fin konjunktur till den innovativa Uranus. Detta motiverar och inspirerar dig. Nya spännande idéer eller infallsvinklar kan komma till dig nu och problem kan lösa sig på riktigt finurliga och bra sätt. Energin är perfekt för att göra stora förändringar eller komma vidare med planer och projekt.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

stjärntecken   Year of the brown Earth Dog   astrologiböcker   zodiaken   bokrecensioner   kinesiskt horoskop   månadssten   årshoroskop   månadssmycken   astrosmycken   astrobok   horoskop   hundens år   chinese year 2018   bruna jord hunden  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn