Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 19 - 2018

Fredag den 11 maj 2018
Nu går Månen över i den optimistiska Vädurens tecken. Detta skänker både uppmuntran och ny ork. När dessutom den livsnjutande och praktiska Oxensolen idag också slår sig samman i en fin trine med den passionerade Pluto skapas en mycket positiv energi som stärker ditt självförtroende och skänker framgång. Det du gör nu har alla chanser att bli riktigt bra och givande..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 12 maj 2018
Den impulsiva Vädursmånen hamnar idag i kvadrat med den passionerade Pluto. Detta kan få dig att gå för långt eller driva på dig själv för hårt. Vissa blir också rätt aggressiva eller kontrollerande under denna influens så försök undvika onödiga konfrontationer och tänk efter ett extra varv innan du själv går på någon annan för hårt.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 13 maj 2018
Idag påbörjar kommunikatörsplaneten Merkurius en framåtgående bana i Oxens praktiska och kreativa tecken för ett besök som varar fram till 29 maj. Detta kommer öka intresset för investeringar och fysiska saker som har betydelse för just dig. Din inkomst eller sparande kan påverkas under denna period, troligtvis till det bättre, men det kan komma att krävas en del organisation eller hantering för att se resultat. Energin är mycket kreativ på ett praktiskt plan så det passar extra bra att bygga eller göra förbättringar på tex. ditt boende under denna period.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Fler notiser

Relaterade nycklord

stjärntecken   bruna jord hunden   månadssmycken   zodiaken   astrosmycken   astrobok   kinesiskt horoskop   Year of the brown Earth Dog   chinese year 2018   astrologiböcker   hundens år   årshoroskop   horoskop   månadssten   bokrecensioner  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn