Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag finns chans till guldkant på dagen. På tisdag kan det lätt bli gräl. På onsdag kan en dröm bli sann. På torsdag är du positiv och igång. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 18 - 2020

Fredag den 1 maj 2020
På fredag första maj vill du gärna ut och roa dig eller umgås med andra då den utåtriktade Lejonmånen fortsätter påverka starkt. Du är också extra uttrycksfull och lekfull och vill inte hålla dig hemma mer än nödvändigt. Men försök att använda denna kreativa och glada energi med förnuft, att umgås för tätt och glömma bort att vi är mitt uppe i en pandemi kan få tråkiga följder. .
Se endast dagens horoskop


Lördag den 2 maj 2020
Nu står månen i den produktiva och noggranna Jungfrustecken, detta kommer hjälpa dig få mycket gjort och också få ordning på alla små detaljer som tidigare kanske spökat. Hälsa och livsstil blir extra viktigt under denna influens och det finns chans att påbörja en god vana nu.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 3 maj 2020
På söndag hamnar kärleksplaneten Venus i torg med den drömmande Neptunus, detta kan skapa en hel del förvirring speciellt i kärlekslivet eller med vänner och familj. Men överlag påverkas vi av denna energi och det är lätt att ta risker eller göra något som är orealistiskt nu. Du kan också luras att något är bättre än vad det är. Försök att hålla fast vid dina tidigare planer och ge dig inte in i nya saker utan vänta tills energin blåst över och du kan se klart igen.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

hundens år   chinese year 2018   kinesiskt horoskop   årshoroskop   astrologiböcker   horoskop   månadssten   månadssmycken   bruna jord hunden   bokrecensioner   astrobok   astrosmycken   stjärntecken   Year of the brown Earth Dog   zodiaken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn