Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!









Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 18 - 2018

Fredag den 4 maj 2018
Nu står Månen i den produktiva Stenbockens tecken. Detta gör dig mer metodisk och fokuserad men också lite mer orolig för olika saker, speciellt som Stenbocksmånen idag också slår sig samman med den allvarliga Saturnus. Energin hjälper dig visserligen med arbete, karriär eller ansvar, men den kan också göra dig lite dyster eller negativ. Försök se saker och ting lite mer positivt och utnyttja energin till att planera eller utföra sådant du vill få gjort för du är extremt effektiv och kreativ om du bara vill. .
Se endast dagens horoskop


Lördag den 5 maj 2018
Idag ställer sig den produktiva Stenbocksmånen i en fin sextil till först den fantasifulla Neptunus och sedan lyckoplaneten Jupiter. Detta skapar chans till en riktigt bra dag fylld med kreativitet, uppmuntran och goda känslor. Det mesta går din väg och det finns stora chanser till roliga händelser eller givande utdelningar idag.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 6 maj 2018
På förmidagen hamnar den produktiva Stenbocksmånen på kant med en oberäknelig Uranus detta kan skapa smått galna eller överraskande händelser som kan stöka till din dag. Folk kan också bete sig udda eller impulsivt under denna influens. Tack och lov kommer skönare energi in senare under dagen då den harmoniska Oxensolen ställer sig i en fin sextil till den fantasifulla Neptunus. Energin är mycket kreativ och gör dig också mer lyhörd och öppen för andliga budskap och meddelanden.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Fler notiser

Relaterade nycklord

kinesiskt horoskop   hundens år   månadssten   astrobok   zodiaken   bruna jord hunden   månadssmycken   bokrecensioner   Year of the brown Earth Dog   astrosmycken   chinese year 2018   årshoroskop   astrologiböcker   stjärntecken   horoskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn