Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag finns chans till guldkant på dagen. På tisdag kan det lätt bli gräl. På onsdag kan en dröm bli sann. På torsdag är du positiv och igång. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 17 - 2020

Fredag den 24 april 2020
Idag kan du känna ett stort behov av att göra något drastiskt eller förhastat då den envisa Oxenmånen hamnar i kvadrat med den krigiska Mars, detta gäller speciellt sådant som rör pengar såsom ett köp av något slag eller så gäller det ett beslut. Försök att tänka efter ett extra varv medans denna energi är aktiv så du inte ångrar dig. Fram på eftermiddagen kommer skönare energi in då Oxenmånen istället slår sig samman med den fantasifulla Neptunus och lyckoplaneten Jupiter. Detta skapar en riktig livsnjutarenergi som sätter guldkant på resten av fredagen. .
Se endast dagens horoskop


Lördag den 25 april 2020
På lördag påbörjar den passionerade Pluto en bakåtgående bana som varar ända fram till 4 oktober. Detta kan skaka om och förändra hur du lever ditt liv och av vad. Saker som rör ambition, arbete kan helt komma att ändras men energin slår även globalt så aven samhället och omvärlden kan under den närmsta 5 månaderna förändras radikalt. Var lite vaksam bara för energin kan skapa makthunger hos vissa eller få rivalitet och ovänskap att öka.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 26 april 2020
Nu står månen i den sociala och nyfikna Tvillings tecken, detta öka på din förmåga att kommunicera med andra både verbalt och skriftlig. Det blir också extra viktigt att få umgås med andra vilket kanske inte är helt lätt eller rätt under rådande omständigheter. Men energin ökar också på din uppfinningsrikedom så det finns stora chanser att lösa hur du kan socialisera med andra på ett säker sätt eller så använder du energin till att håll dig sysselsatt med skojiga och lättsamma projekt.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

zodiaken   astrobok   bruna jord hunden   stjärntecken   Year of the brown Earth Dog   chinese year 2018   månadssmycken   bokrecensioner   astrosmycken   astrologiböcker   hundens år   årshoroskop   horoskop   kinesiskt horoskop   månadssten  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn