Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 17 - 2018

Fredag den 27 april 2018
Nu står Månen i den diplomatiska och kreativa Vågens tecken. Detta skapar mer harmoni och balans och gör det lättare att komma överens och umgås med andra. Men då Vågen månen fram på eftermiddagen hamnar på kant med kommunikatörsplaneten Merkurius kan det ändå snurra till sig i kommunikationen med andra. Även resor kan påverkas med förseningar eller hinder under denna influens. Avvakta helst att ta beslut eller att gå in i diskussioner medans denna energi är aktiv, för det är lätt att det blir fel g i olika typer av förhandlingar eller samtal nu..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 28 april 2018
Den sociala Vågenmånen hamnar i dag i torg med den passionerade Pluto. Detta kan skapa orolighet eller stress. Det är lätt att driva på för hårt både fysiskt och psykiskt nu och vissa kan agera dominant eller aggressivt under denna influens. Försök att hålla dig diplomatisk och saklig så hanterar du energin bäst.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 29 april 2018
Idag väntar en sprakande fullmånen i Skorpionens passionerade tecken. Förförelse och attraktioner kan nu lätt uppstå och hemligheter eller sådant som varit dolt för dig kan nu visa sig. Det finns också chans att du får någon form av vinst eller utdelning nu då Skorpionen påverkar investeringar, arv, lån och avkastning.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Fler notiser

Relaterade nycklord

zodiaken   astrologiböcker   Year of the brown Earth Dog   horoskop   årshoroskop   bokrecensioner   månadssten   hundens år   bruna jord hunden   chinese year 2018   astrobok   astrosmycken   månadssmycken   kinesiskt horoskop   stjärntecken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn