Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag finns chans till guldkant på dagen. På tisdag kan det lätt bli gräl. På onsdag kan en dröm bli sann. På torsdag är du positiv och igång. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 16 - 2020

Fredag den 17 april 2020
På fredagen kan spännande nya möjligheter eller nya sätt att göra saker visa sig då den innovativa Vattumanmånen slår sig samman med den aktiva Vädurssolen. Goda idéer och inspirationer kan också uppstå under denna influens. Fram på eftermiddagen går sedan månen över i den intuitiva Fiskarnas tecken vilket ökar på vår mediala förmåga och vår fantasifullhet..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 18 april 2020
Idag ställer sig kommunikatörsplaneten Merkurius i en fin vinkel till både kärleksplanteten Venus och den drivna Mars, detta skapar en härlig energi som stärker kärleken och också din förmåga att uttrycka dig och agera på bra och givande sätt. Ett meddelande eller en speciell person kan visa sig nu, troligtvis kommer detta påverka ditt kärleksliv eller annat som ligger dig varmt om hjärtat.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 19 april 2020
På söndag går solen över i den harmoniska och livsnjutande Oxens tecken, detta kommer minska stressen och också göra det lättare att njuta av här och nu. Du kan nu också lättare njuta av det goda som faktiskt finns i livet och se både möjligheter och lösningar i saker du själv kan påverka. Energin är också perfekt för att ta hand om hemmet eller för att vara ute i trädgård och natur.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrosmycken   chinese year 2018   zodiaken   hundens år   kinesiskt horoskop   horoskop   astrologiböcker   Year of the brown Earth Dog   månadssmycken   astrobok   bokrecensioner   bruna jord hunden   stjärntecken   årshoroskop   månadssten  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn