Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 16 - 2018

Fredag den 20 april 2018
Idag går Månen över i den romantiska och kreativa Kräftans tecken. Detta gör dig mer fokuserad på det eller de som ligger dig varmast om hjärtat. När dessutom sedan den harmoniska Oxensolen slår sig samman med Kräftanmånen skapas en mycket fin energi som skänker framsteg och öppnar upp för nya möjligheter. Det är också lättare att njuta av det du redan har. Överlag är energin mycket mild och välgörande..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 21 april 2018
Idag ställer sig den intuitiva Kräftanmånen i en fin trine till den fantasifulla Neptunus. Detta skapar en mycket medial energi som hjälper dig vara uttrycksfull och få fram vad du vill på ett enkelt och bra sätt. Du vet nu också instinktivt vad du behöver göra och du kan känna av andras behov och avsikter med lätthet.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 22 april 2018
Idag påbörjar den passionerade Pluto en bakåtgående bana i Stenbockens drivna tecken som kommer vara fram till den 30/9. Energin kommer ge chans att se över hur du strukturerat ditt liv och rätta till sådant som kanske gjorts av felaktiga skäl. Perioden ger möjlighet att göra saker rätt eller börja om på nytt med något under de kommande månaderna.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Fler notiser

Relaterade nycklord

chinese year 2018   astrologiböcker   hundens år   bruna jord hunden   stjärntecken   astrosmycken   bokrecensioner   Year of the brown Earth Dog   månadssten   årshoroskop   månadssmycken   astrobok   horoskop   zodiaken   kinesiskt horoskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn