Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 15 - 2018

Fredag den 13 april 2018
Idag väntar härlig energi den fantasifulla Fiskenmånen först slår sig samman med den passionerade Pluto och därefter med lyckoplaneten Jupiter. Detta skapar en dag full av inspiration och uppmuntran. Det finns nu också chans att få utdelning eller vinst på något och det mesta flyter på med lätthet under dessa positiva influenser..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 14 april 2018
Nu står månen i den ivriga Vädurens tecken. Detta får dig mer aktiv och ökar ditt självförtroende. När lyckoplaneten Jupiter dessutom slår sig samman med den passionerade Pluto idag skapas en härlig energi som ger möjlighet till storslagna planer och ekonomisk framgång. En dröm kan nu bli verklighet eller så är du på väg att uppfylla något du velat uppnå. Oavsett skänker energin troligtvis något positivt utöver det vanliga.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 15 april 2018
Idag kommer kommunikatörsplaneten Merkurius påbörja en framåtgående bana i Vädurens energiska tecken. Detta kan reda upp och lösa en hel del motgångar. Dina beslut har större chans att vara mer välgrundade då du kan agera med större självförtroende och tillförlitlighet. Energin är dock långsam så förvänta dig inte några supersnabba förändringar utan detta byggs upp under de kommande 3 veckorna.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Fler notiser

Relaterade nycklord

stjärntecken   astrosmycken   astrologiböcker   zodiaken   chinese year 2018   månadssten   horoskop   bruna jord hunden   astrobok   månadssmycken   bokrecensioner   årshoroskop   Year of the brown Earth Dog   hundens år   kinesiskt horoskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn