Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag väntar chans till läkning av både själsliga och kroppslig sår och skador. Tisdagen kan börja med tvära kast och oberäkneligt beteende men det lugnar ner sig fram på dagen. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 14 - 2020

Fredag den 3 april 2020
På fredag kommer kärleksplaneten Venus påbörja en bana i den kvicka Tvillingens tecken, detta kommer göra det lättare att prata ut eller få förståelse från partners och nära personer. Energin gör det också lättare att öppna upp sitt hjärta och förstå och kommunicera mer med människor runt om i världen..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 4 april 2020
Idag får vi extra inspiration att skapa något eller kommunicera något viktigt till andra då lyckoplaneten Jupiter får fint stöd av den passionerade Pluto. En vision kan också visa sig eller så kan en annorlunda möjlighet dyka upp som påverkar din ekonomi.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 5 april 2020
Nu står månen i den hälsomedvetna Jungfruns tecken. Detta kommer göra dig mer uppmärksam på vikten av att ta hand om dig eller de dina på ett bra sätt. Små detaljer du kanske missat kan nu också lösas på ett effektivt sätt. Energin är gynnsam för alla former av kroppsliga fritids eller jobb aktiviteter.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

bruna jord hunden   stjärntecken   astrobok   bokrecensioner   månadssmycken   Year of the brown Earth Dog   månadssten   hundens år   astrologiböcker   chinese year 2018   zodiaken   kinesiskt horoskop   horoskop   astrosmycken   årshoroskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn