Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 14 - 2018

Fredag den 6 april 2018
På morgonen står den utforskande Skyttenmånen i en fin trine till den innovativa Uranus. Detta kommer skänka stor mental styrka och ett utökat medvetande för saker på ett rent intuitivt plan. Du kan nu få svar på frågor eller lösa något som varit dolt för dig tidigare. Fram på eftermiddagen vid 14 tiden går månen sedan över i den produktiva Stenbockens tecken. Detta hjälper dig stärka långsiktiga åtaganden eller redan etablerade projekt och samarbeten. .
Se endast dagens horoskop


Lördag den 7 april 2018
Idag ställer sig den produktiva Stenbocksmånen i en fin trine till kärleksplaneten Venus. Detta skapar en skön stämning som stärker alla former av relationer och gör det lätt och roligt att komma överens eller umgås med andra. Energin skänker trivsel och välmående och gör de mesta du tar dig för enkelt att klara av på ett positivt och givande sätt.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 8 april 2018
Morgonen kan börja lite avigt då den produktiva Stenbocksmånen hamnar på kant med den passionerade Pluto. Detta kan skapa intensiva tankar och känslor. Försök att inte tvinga på andra din vilja och avvakta lite att agera tills energin blåst över. Redan runt 11 tiden kommer betydligt skönare energi in då Stenbocksmånen istället slår sig samman med lyckoplaneten Jupiter. Detta skapar en mycket positiv energi som både höjer ditt humör och skänker hopp men framför allt finns nu stora chanser till vinster. Speciellt i sådant som rör pengar eller investeringar.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrologiböcker   månadssmycken   chinese year 2018   zodiaken   bruna jord hunden   stjärntecken   astrosmycken   hundens år   månadssten   årshoroskop   Year of the brown Earth Dog   bokrecensioner   astrobok   kinesiskt horoskop   horoskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn