Artiklar

Följ oss på Facebook

Astrosmycken

Silverarmband med bergkristall

Vackert och helt underbart silverarmband med 8 äkta bergkristaller varvade med halvmåneformade länkar som avslutas med en snygg silver låskedja i form av små hjärtan med ett lite större silverhjärta i änden. Läs mer

Silverhänge med granat

Vackert och ovanligt silverhänge med en äkta granat. Granat är en av de mest användbara helande stenarna för att leva livet. Den röda färgen är en symbol för den fysiska kärleken, den är därför en kraftfull kärlekssten. Den uppmuntra även vid svaghet och ger hopp vid förtvivlan eller depressioner. Läs mer

Silverhänge med diopsid

Vackert och ovanligt älv, fjärils- inspirerat silverhänge med en äkta diopsid. Diopsid är lugnande, meditativt och känslomässigt stabiliserande. Den anses främja kärlek, framgång och rikedom. Läs mer

Se fler spännande astrosmycken

Astroguide boktips

Tidningen Populär Astronomi

Populär Astronomi är Sveriges ledande populärvetenskapliga tidskrift om astronomi och rymdfart. Här kan man läsa om det mesta som tilldrar sig utanför jordatmosfären! När du tecknar en prenumeration på tidningen blir du dessutom medlem i Svenska astronomiska sällskapet. Läs mer

Tidningen Astronomy Magazine

Astronomy Magazine utforskar planeter, stjärnor och galaxer, och sonder andra aspekter av utrymme. Omfattar månatliga stjärnkartor med tips om stjärnabilder. Utkommer varje månad. Tidningen är på engelska. Läs mer

Lejonet av Bernard Fitzwalter

Du vet hur det är att vara Lejon därför att du är ett. Men hur kommer det sig att du är som du är? Hur fungerar du i samspelet vad det gäller relationer mellan Zodiakens olika tecken? Vilka färger, kläder, möbler passar dig bäst? Läs mer

Årshoroskop 2018

Året 2018 sjuder av energi och du kan nu finna ett större fokus och få en bättre känsla för hur du skall förvalta eller gå vidare med sådant som du bestämt dig för att göra. Det kan vara allt från livsstilsförändringar, till nya idéer eller planer.

Överlag är 2018 ett år då nya lärdomar kan få dig att växa och bli klokare. Dolda talanger eller möjligheter kan visa sig och det finns stora chanser till långsiktig framgång om du är villig att göra det arbete som krävs. Tvivla inte på dig själv utan våga satsa och lägg manken till och fokusera på det du vill göra.

Året kommer inledas med en kraftfull Mars/Jupiter energi som ger dig en rejäl skjuts framåt när det gäller både karriären eller din livssituation. Du har nu extra lätt att interagera med andra och ditt självförtroende kan stärkas eller repareras.

Fördelaktiga investeringar eller långsiktiga planer är mest troliga att visa sig under januari och det kan också dyka upp nyttig information eller nya idéer, samma gäller för andra halvan av augusti och första halvan av september.

Från den 15 maj till den 6 november kommer den innovativa Uranus vara extra aktiv. Detta kan skapa plötsliga förändringar, speciellt inom sådant som rör finansmarknaden.

Eldtecknen Vädur, lejon och Skytten
2018 kommer vara ett år av mycket kreativitet och ökad lycka. Personlig bekräftelse eller intressanta projekt är sannolika.

Jordtecknen – Oxen, Jungfrun och Stenbocken
2018 kommer vara ett år med stora chanser att göra framsteg i karriären. Samtidigt som det finns möjlighet att lära sig slappna av lite mer och nå målen genom kompromisser eller tålamod.

Lufttecknen – Tvillingar, Vågen och Vattumannen
2018 kommer vara ett år med mycket inspiration och större engagemang. Det kan behövas en ny synvinkel på vissa saker och att våga gå utanför sin egen bekvämlighetszon.

Vattentecknen – Kräftan, Skorpionen och Fiskarna
2018 kommer vara ett år att nå i mål eller få utdelning för sin ansträngning. Det finns nu möjlighet att göra några positiva ändringar eller förändringar.

Missa inte heller vårt Kinesiska årshoroskop 2018 - Den Bruna Jord Hundens år.Artikel skriven av Aurora

Astronotiser

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrologiböcker   kinesiskt horoskop   bokrecensioner   horoskop   månadssmycken   zodiaken   bruna jord hunden   hundens år   astrobok   Year of the brown Earth Dog   chinese year 2018   årshoroskop   stjärntecken   månadssten   astrosmycken  

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn